Тука заявив, що Україні варто завдати ударів по Москві за першої можливості

1.08.2022, 13:03
124868

Ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що Україна після отримання далекобійних ракет має завдати удари по військових об’єктах на території Росії та Білорусі.

Читайте також: Британська розвідка: диктатор путін посилив тиск на самопроголошеного президента лукашенка

Про це він розповів в інтерв’ю виданню “OBOZREVATEL“.

“Отримання далекобійних ракет, звичайно, відкриє нові можливості для наших хлопців, поза сумнівом. Мені дуже хотілося б, щоб наші американські партнери припинили зв’язувати нас по руках і ногах вимогою не обстрілювати територію Росії. На мою думку, завдання запобіжних ударів по військових об’єктах, що розташовані на території як Росії, так і Білорусі, – це питання безпеки нашої країни, а не просто якісь політичні лякалки. Вже давно і Росія, і Білорусь заслуговують на те, щоб отримати у відповідь певні дії”, – переконаний Тука.

Він також наголосив, що заяви щодо ударів по РФ озброєнням НАТО означатиме прямий конфлікт з Альянсом, мають виключно політичний характер.

“На мою думку, подібне формулювання – це лише політична тріскотня і не більше того. Від того моменту, коли будь-яке та чиє завгодно озброєння перетинає державний кордон України, воно стає українським. У кого ми його купили, як ми його отримали – це абсолютно не має жодного значення. Це політична маніпуляція і не більше”, – зазначив колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

На запитання: “Якби у нас була можливість завдати удару по центру прийняття рішень у Москві, нам варто було б це зробити?”, Тука відповів: “Я не бачу причин, чому ми повинні зупинятися, що нас має зупиняти від цього”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com