“Твоїй мамі нічого не треба, особливо ти” – у Дніпрі в дитячому садочку вихователька знущалась з дитини

25.09.2021, 13:57
101709

Історії про жорстокість вихователів у дитячих садочках шокують. Так, у Дніпрі вихователька одного з дитячих садків грубістю довела до сліз 4-річного малюка, йдеться у ТСН

Як розповіла матір хлопчика, до нього застосовували фізичне насилля.  Аудіозапис інциденту мама дитини згодом виклала в соціальні мережі. Його зробив сам малюк, який записав на диктофон смарт-годинника, що відбувається в групі.

На записі чути, як діти знаходяться у дуже шумному приміщенні, де поруч з ними не вибираючи виразів спілкуються вихователі. Власне, по відношенню до дітей жінки теж не соромляться вживати грубості.
“Діти, як звуть українського письменника? Тарас Григорович? Шевченко. Все… закрили рота”.
“Не чіпайте, не підходьте до нього”.
“Головою постукай”.
“Твоїй ме-ме нічого не треба, особливо ти”.

На записі також чутно, як дитина плаче. Очевидно після того, як до нього підходила вихователька і в грубій формі говорила перестати стукати по столу або встати зі свого місця. До слова, аудіодоріжка йде понад 10 хвилин і практично весь цей час хлопчик плаче.

Читайте також: Лікар Комаровський розповів, що робити, якщо у вас погана пам’ять

“Дитина в саду почала упісюватися. Постійно були мокрі штани. Я його забрала додому на 10 днів. Дома з ним було все добре. Сам ходив на горшок. Не було істерик. Я тоді зрозуміла, що є якась проблема в саду. Я дала йому смарт-годинник з функцією диктофона. Все, що ви чули на записи, відбулося в перший день після того, як він побув вдома. Я прийшла його забирати, а мені вивели його в синцях”, — розповідає ТСН.ua мама хлопчика Юлія.

За її словами, спершу вона подумала, що син в садку оступився і впав. Однак згодом вона прослухала записи з диктофона.

“На ньому явно чутно два удари: під оком синець і на скулі. Його або штовхнули, або жбурнули. На наступний день в саду я запитала, що сталося. Мені сказали, що все було добре. На що я зазначила, що у мене є інша інформація”, — додала Юлія.

Коментувати інцидент не хочуть, посилаючись на нібито необхідність отримати дозвіл від департаменту гуманітарної політики Дніпра. Без нього працівники дитячого садка говорити відмовляються. Однак між справою вони все ж повідомили, що інцидент дійсно мав місце бути.

“Ми два роки з дитиною няньчилися. Він непоганий, але трохи виділяється. Але ні фізичного, ні психологічного насильства над ним не було”, — заявила ТСН.ua завідувачка дитячого садка.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com