У Бахмуті відбувся найзапекліший штурм окупантами українських позицій: чи вистояло місто-фортеця

8.05.2023, 17:05
140228

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір” Олександр Коваленко розповів, що у ніч проти 8 травня, наймовірніше, був найзапекліший штурм окупантів українських позицій у Бахмуті.

Читайте також: У Міноборони України попередили про можливе загострення 9 травня

Про це військовий експерт написав у себе на сторінці.

“Той самий випадок, коли слова Пригожина слід половинити і навіть множити на нуль. Де-де, а в районі Бахмута у них ситуація із постачанням та вогневою компонентою краще, ніж в інших локаціях. Але, не дивлячись на те, що вчора був задіяний широкий спектр засобів і живої сили, обумовленого результату окупантам досягти не вдалося”, – зазначив він.

За його словами, станом на ранок 8 травня українські сили контролюють всі основні позиції. Спроба прорвати оборону на Чайковського увінчалася для окупантів “короткочасним “успіхом”.

“Крім того, вони намагаються активізуватися в полях, тобто все більше інтенсифікують штурмові дії в напрямку Хромового та Івановського, а також із захопленням до Міньківки та на південний захід від Івановського. Але ця інтенсифікація так само не приносить їм значного результату”, – наголосив він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com