У Білорусі продовжують активно переміщати важку російську техніку та ракети

2.04.2022, 16:23
116419

2 квітня територією Білорусі продовжували активно переміщати важку російську військову техніку з позначками “V” та ракети.

Читайте також: У Київській області окупанти розстріляли авто з матір’ю та дитиною

Джерело: білоруський журналіст та фотограф, засновник проекту MotolkoHelp Антон Мотолько у Twitter

Деталі: Зокрема, вранці 2 квітня трасою Р-122 з Чаусів у бік Черікова рухалася колона з приблизно 20 військових КамАЗів ЗС Росії з позначками “V”.

З Хойніків у бік Брагіна рухалися два причепи і тягач ЗС РФ із позначками “V”. А також трактор тягнув танк.

У Мозирі помітили вантажівку КамАЗ ЗС РФ із понтонним мостом. Автомобіль мав позначку “V” та рухався у бік шосейного мосту, який веде на трасу Р-131 у бік Калінковичів.

Також вранці 2 квітня колона з не менше ніж 30 автомобілів КамАЗ та бензовозів ВС Росії з позначкою “V” рухалася з Мар’їної Гірки у бік Бобруйска.

Об 11:00 колона з 40 одиниць російської техніки рухалася з Гомеля у бік Мінська по трасі М5. До складу колони входили 9 ракетних комплексів “Іскандер”, пункти керування ними на базі автомобілів КамАЗ, Урал, 4 БТР та реактивні системи залпового вогню “Ураган”.

Мотолько наголошує, що на підприємстві “Мозирсільмаш” у Мозирі (Гомельська область) дислокується нова база Збройних Сил Росії. 2 квітня на території підприємства помітили велике скупчення техніки.

Журналіст додав, що до “Мозирсільмашу” веде залізнична гілка, що робить це місце придатним для розвантаження та навантаження обладнання та товарів для постачання армії.

О 12:30 трасою Н-4739 в Мозир (Гомельська область) в’їхало не менше 10-15 автомобілів КамАЗ ЗС Росії з позначками “V”, які везли понтонні мости. Техніка їхала через Мозир у бік Калінковичів. У складі цієї колони також помітили бензовози, польові кухні, БТР та КамАЗи з катерами.

О 14:00 колона російської техніки рухалася з Хойніків у бік Речиці (Гомельська область) трасою Р-33. До її складу входили 5 реактивних систем залпового вогню “Град”, бронеавтомобіль “Тигр”, 30 вантажівок КамАЗ та 15 вантажівок Урал.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com