У “Борисполі” з-під варти втік небезпечний російський злочинець

7.11.2019, 12:11
50928

Поліція Київської області розшукує росіянина, який втік з-під варти, коли його доправляли до ізолятора з аеропорту “Бориспіль”. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Читайте також: Поліція затримала чотирьох чоловіків за підозрою у груповому зґвалтуванні двох дівчат (відео)

“Громадянина Російської Федерації, який розшукується правоохоронцями своєї держави за скоєння низки злочинів, затримали в аеропорту “Бориспіль” прикордонники спільно з працівниками Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва. Для подальшої екстрадиції у країну походження відносно 51-річного іноземця складено протокол затримання особи відповідно до ст. 208 КПК України для утримання його в ізоляторі тимчасового тримання до прийняття рішення судом. Однак, під час доправлення іноземця-зловмисника до ІТТ, він скоїв втечу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він був одягнений: спортивний костюм чорного кольору, коричнева куртка. Прикмети: зріст 170 см, худорлявої статури, вибриті виски, коротке русяве волосся у формі повздовжньої смуги, коротка борода чорного кольору.

“Шановні громадяни! Всім, хто володіє інформацією про розшукуваного втікача, або знає про його місцеперебування, прохання зателефонувати на спец лінію 102”, – додали у пресслужбі.

За фактом втечі особи з-під варти керівництвом поліції Київщини призначено службове розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com