У Чернівцях ухилянт, якого затримали при перетині кордону, напав на працівника ТЦК і хотів його задушити

24.06.2024, 19:00
160747

У Чернівецькому обласному ТЦК та СП заявили про напад на його працівників чоловіка, затриманого після невдалої спроби перетину кордону. Про це йдеться у повідомленні ТЦК.

Читайте також: Мобілізація жінок в Україні: кого можуть призвати на службу та кому загрожує штраф

“Громадянин після невдалої спроби незаконного перетину кордону, був затриманий і переданий військовослужбовцям ТЦК та СП. Прямуючи на задньому сидінні службового автомобіля для уточнення даних, він напав на військовослужбовців та завдав тілесних ушкодження, зокрема здійснив спробу удушення водія ременем безпеки. З метою вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу, для надання медичної допомоги військовослужбовцям – екстрену медичну допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після вчиненого чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соціальній мережі.

У ТЦК додали, що травмовані військовослужбовці стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах. У зв’язку зі станом здоров’я переведені до ТЦК та СП.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com