У Франкфурті заарештували 11 терористів, які готували теракт

22.03.2019, 23:20
17678

У Гессені і Рейнланд-Пфальці в Німеччині під час рейду поліція заарештувала 11 ісламістів. Виявилось, підозрювані планували теракт.

Читайте також: СБУ попередила теракт у харківському метрополітені

Під час проведення антитерористичного рейду в Гессені і Рейнланд-Пфальці слідчі заарештували одинадцять підозрюваних у вчиненні теракту, серед яких основними обвинуваченими є 21-річний з Оффенбаху та два 31-річні брати з Вісбадена. Про це повідомив Прокурор Франкфурта-на-Майні.

Згідно з останніми даними, підозрювані спільно погодилися здійснити “ісламістсько-терористичну атаку”, вбиваючи якомога більше “невірних”. Готуючись до нападу, вони, як повідомляється, вже зв’язалися з різними торговцями озброєннями, орендували великий транспортний засіб збирались купити вогнепальну зброю для здійснення запланованих вбивств. На думку слідчих, три головних підозрюваних належать до салафітського угрупування в районі Рейн-Майн.

За даними слідчих органів, під час обшуків вилучено численні докази, включаючи більше 20 000 євро готівкою, кілька ножів, невелику кількість наркотиків і велику кількість письмових документів і електронних носіїв даних.

Загалом у ранковому рейді були задіяні близько 200 офіцерів з Управління кримінальної поліції Гессена та інших поліцейських підрозділів, а також спеціальні підрозділи з Гессена та інших федеральних земель.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com