У Києві попрощались із жертвами вибуху на Позняках (відео)

25.06.2020, 19:49
76551

В четвер, 25 червня, на території столичного локомотивного депо відбулася церемонія прощання із загиблими під час вибуху в будинку на Позняках. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте також: Вибух на Позняках: Кличко назвав суми компенсацій постраждалим

Зазначається, що двоє загиблих працювали на залізниці.

18-річна донька одного з них залишилася сиротою. Під завалами також знайшли тіло її мами та брата. Дівчині дивом вдалося вціліти. У момент вибуху вона якраз була у ванній і встигла вибігти з квартири.

 

Нагадаємо, вранці 21 червня стався вибух будинку в Києві. Попередньо вибухнула газоповітряна суміш в дев’ятиповерховому житловому будинку за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 1/5. В результаті вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 і 8 поверхів. Загинуло п`ять чоловік.

Серед версій вибуху розглядають, зокрема, вибух газу або вибухового пристрою. Подія кваліфіковано за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що у зруйнованій частини будинку проживали понад 100 осіб.

25 червня Володимир Зеленський  заявив, що постраждалим від вибуху на Позняках почали видавати квартири. За його словами, 12 родин уже отримали нові помешкання, серед них сім’ї з дітьми, та особи, які втратили рідних.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com