У Києві жінка два роки знімала дитяче порно зі своєю 5-річною донькою

8.09.2021, 14:36
100522

Зйомки з дівчинкою матір поширювала через інтернет

Про це повідомили у Київській міські прокуратурі.

Встановлено, що 28-річна мешканка Деснянського району столиці упродовж 2017 – 2019 роківвчиняла розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки та фіксувала це на камеру. У подальшому файли з дитячою порнографією зловмисниця розповсюджувала через мережу Інтернет. На момент початку такої “діяльності” дівчинці було 5 років.

Читайте також: Українська заробітчанка померла в аеропорту в Італії: поки медики реанімували, усі її заощадження вкрали

“У ході обшуків за місцем проживання жінки на мобільному телефоні та флеш-накопичувачах правоохоронці виявили та вилучили численні фото та відео дитячої порнографії“, – зазначили в прокуратурі.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено та ювенальними прокурорами Деснянської окружної прокуратури міста Києва обвинувальний акт скеровано до суду.

Кримінальне провадження щодо матері дівчинки велося за двома кримінальними статтями: за фактом вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, а також виготовлення та зберігання зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію з метою розповсюдження (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301 ККУ в редакції від 30.12.2020).

За вчинене жінці загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com