У Києві знайшли мертвим відомого волонтера (фото)

22.07.2020, 15:09
79149

Тіло жителя Деснянського району, якого розшукували від 16 липня, виявили у квартирі в Дніпровському районі столиці. Про це повідомляє ТСН.

Читайте також: У Києві прощаються із загиблим на Донбасі військовим медиком (фото)

Як повідомляється, тіло керівника “Будинку милосердя”, волонтера Олексія Кучапіна знайшли у квартирі в Дніпровському районі столиці.

“Так, це він – Олексій Кучапін. Його тіло знайдено на орендованій квартирі у Києві. При ньому були документи.  90% − це природна смерть, але ще сьогодні буде розтин тіла, тоді ми вже офіційно зможемо назвати причину смерті. Зараз чекаємо на родичів та близьких для опізнання тіла”, − повідомила пресофіцерка Деснянського управління поліції Києва Наталія Федоровська.

У поліції розповіли, що під час попереднього огляду тіла криміналісти не виявили зовнішніх ознак насильницької смерті. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово−медичної експертизи.

Враховуючи нові обставини, слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України із додатковою кваліфікацією – природна смерть. Досудове розслідування триває.

До слова, 9 серпня Олексію мало б виповнитись 40 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com