У Луцьку двоє дорослих і дитина отруїлися невідомою речовиною (відео)

19.01.2021, 17:21
93207

Двох лучан, які ввечері 18 грудня отруїлися невідомою речовиною, вже виписали додому.

Читайте також: У Луцьку мешканці будинку отруїлися чадним газом

Про це розповів завідувач відділення Луцької міської клінічної лікарні Олександр Бойко, пише Суспільне.

11-річна дитина досі лишається у лікарні.

Подія трапилася напередодні на вулиці Потебні, 44. Керівник обласного Центру екстреної допомоги Володимир Шмаль каже: отруїлися мешканці однієї квартири: 62-річна жінка, 32-річний чоловік та дитина 11 років. Людей доставили до медзакладів міста.

«У квартирі де отруїлися двоє дорослих та дитина проживає 12 людей, – розповів один з жителів помешкання Анатолій. – Чим саме отруїлися його рідні, не каже».

«Одна грубка гріла. Хотів другу запалити, а тяги не було і пішло на низ, димар був забитий. Я ж на кришу не залізу. Ось така єрунда зробилася. Я їх сюди привожу, бо з лікарні їду і їх сюди усіх забираю», – каже родич отруєних.

Медики кажуть, дорослих доставили у лікарню з підозрою на отруєння чадним газом. Згодом цей діагноз не підтвердився. «Був проведений біохімічний аналіз це не підтвердилося і сьогодні на даний час ці пацієнти є стабільні», – розповів завідувач відділення Луцької міської лікарні Олександр Бойко.

В обласній дитячій лікарні, куди доставили 11-річну дитину розповіли, що неповнолітній особі поставили діагноз «токсична дія оксиду вуглецю» Як розповів телефоном лікар Ігор Дородних, – дитині в реанімації провели кисневу терапію та детоксикацію. Її стан із позитивною динамікою, тому дитину перевели в педіатричне відділення.

Сусіди родини розповіли Суспільному, що сім’я не благополучна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com