У Луцьку на COVID-19 захворіли ще троє лікарів міської клінічної лікарні, які контактували із хворою головною лікаркою

1.04.2020, 21:31
68302

У Луцьку на коронавірус захворіло три лікаря з відділення інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні. Про це стало відомо виданню “NewsMakers” з власних джерел, усі хворі медпрацівники контактували із хворою на COVID-19 головною лікаркою Ларисою Духневич, захворювання якої спочатку намагалися приховати. І це уже не перші випадки, адже раніше ми повідомляли про виявлення вірусу в лікаря 1979 р. н. та трьох медсестр 1994, 1995 та 1996 років народження.

Читайте також:  “Коли тих, хто приховував інформацію про захворювання директора Луцької міської лікарні буде звільнено з посад?” – юрист про коронавірус у головної лікарки міської клінічної лікарні

Як зазначила сама лікарка, вона захворіла після того, як відвідала хворого на коронавірус мешканця Луцького району, який нещодавно повернувся з елітного відпочинку у Куршевелі, де, ймовірно, і підхопив вірус. Проте, незрозумілою залишається ситуація, чому вона як керівниця міської лікарні, поїхала оглядати хворого, який мав би звернутись за допомогою до районної лікарні. І, як з’ясувалося пізніше, після відвідування хворого, захворювання діагностували й у неї. Лариса Духневич знаходилася у відділенні інтенсивної терапії у Луцькій міській клінічній лікарні на ізоляції, потім її перевели до Волинської інфекційної лікарні.

Спочатку всю інформацію про хвору головну медичку лікарні намагалися приховати, проте інформація потрапила до ЗМІ.

Наразі ж у Луцькій міській клінічній лікарні захворіло вісім медпрацівників і усі вони контактували із хворою Ларисою Духневич.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com