“Коли тих, хто приховував інформацію про захворювання директора Луцької міської лікарні буде звільнено з посад?” – юрист про коронавірус у головної лікарки міської клінічної лікарні

1.04.2020, 16:50
68258

На Волині головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич захворіла на коронавірус після того, як надавала допомогу мешканцю Луцького району, який приїхав з Куршевелю, де, ймовірно, і заразився на COVID-19. Проте, цю інформацію намагалися приховати, але вона все ж потрапило до ЗМІ.

Читайте також: Віктор Ляшко заявив, що не всі летальні випадки із зафіксованим коронавірусом спричинені Covid-19

На сьогоднішній день, у тій самій лікарні діагностували коронавірус у 4 медпрацівників, які контактували з хворою лікаркою. Факт того, що інформацію про хвору Ларису Духневич намагалися приховати обурив місцевого юриста:

“+4 хворих медпрацівника міської лікарні.. В ЛМЛ стеверджують, що нові хворі не контактували з першим хворим – директором лікарні. Чи це так вже розійшлася ця зараза, чи це нові випадки, чи це так рятують версію директорки – не знаю і думками недобрими ділитися не хочу… Питання поки одне: коли тих, хто приховував інформацію про захворювання директора Луцької міської лікарні буде звільнено з посад? ДБР і прокуратура, вам не пора щось по цьому факту порозслідувати, хоча б з інстинкту самозбереження? Чи ви вважаєте себе безсмертними Маклаудами? Кругова порука і чинуші, які роками сидять на “відкатних” посадах – можуть наробити великої біди”, – пише чоловік на своїй сторінці у Facebook.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com