У Львові померла відома художниця і волонтерка (фото)

29.10.2020, 14:31
87754

У Львові померла відома художниця і волонтер Тетяна Думан. Про її смерті повідомила на своїй сторінці в Facebook її сестра, відома українська журналістка Василина Думан.

Читайте також: Новий метод діагностики COVID-19 обійдеться Україні в 2 млрд гривень (відео)

Влітку 2019 року у Тетяни Думан діагностували злоякісну пухлину мозку – гліосаркому. Вона боролася з онкологічним захворюванням і проходила складне лікування як в Україні, так і за кордоном.

Рідні та знайомі художниці організували декілька благодійних заходів, щоб зібрати необхідні кошти. Однак хвороба перемогла і Тетяна Думан померла рано вранці 29 жовтня. Вона не дожила всього тиждень до свого дня народження 39.

“О 4:30 померла наша Таня. Якщо ви хотіли якось нам допомогти, то перераховуйте гроші на кисневі апарати. Моя дівчинка пішла до улюбленого Господа. Нам вже нічого не потрібно”, – написала Василина Думан.

Тетяна Думан народилася 8 листопада 1981 року у Львівській області. Була одружена з іконописцем Левом Скопом. Вони були волонтерами та протягом останніх років збирали кошти та необхідні речі для військових на сході України. Також вони передавали українським захисникам ікони, які створювали власними руками.

У Львові померла відома художниця і волонтерка: їй було всього 38 років
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com