У Маріуполі вода вимиває із могил тіла загиблих – радник мера

16.05.2022, 13:32
119785

Спроби російських окупантів “полагодити” комунікації у Маріуполі призвели до пожеж і до того, що водою, яка лине вулицями, вимиває тіла загиблих із поховань у дворах міста.

Читайте також: Люди повертаються не лише до Харкова: Маляр пояснила, чому українці під час війни їдуть додому

Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко в ефірі національного телемарафону.

За його словами,  російські окупанти намагаються створити уявлення, що в місті щось нібито рухається в кращий бік. Але насправді ситуація стабільно критична.

Крім того, через те, що росіяни намагаються “налагодити” у Маріуполі електропостачання, у місті знову розпочалися пожежі.

“Гуманітарна ситуація погіршується, хоч би як окупанти намагалися створити уявлення про те, що щось змінюється на краще. Вони постійно намагаються щось робити, але в них нічого не виходить… Намагаються також полагодити електрику – знову у нас є пожежі. Вода тече у нас вулицею швидше настільки, що підмиває вже поховання, зроблені людьми у дворах. І пишуть, що є такі випадки, що повимивало тіла загиблих із цих могил”, – сказав радник мера.

Андрющенко також додав, що російські окупанти дісталися вже до порту, де підняли затоплений прикордонний катер і “вдають, що намагаються підняти те судно, яке там затоплене в акваторії порту і заважає їм його використовувати”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com