Яким чином нестандартно можна використовувати “Запорожець”

8.08.2021, 10:57
98261

У мережі показали, яким чином нестандартно можна використовувати “Запорожець”.

Радянські “Запорожці”, можливо, і не самий рідкісні та унікальні автомобіль з точки зору колекціонування, проте як і раніше має статус культового, любимо і пізнаваний величезною кількістю автолюбителів в багатьох країнах колишнього Радянського Союзу. У зв’язку з чим цим машинам знаходять незвичайні застосування. Один з подібних екземплярів в соціальній мережі Instagram показав користувач “loyar80”.

Так, в зв’язку з тим, наскільки впізнаваним в Україні є модельний ряд “Запорожця” навіть через таку кількість років, такі машини дуже зручно використовувати в рекламних цілях. На фотографії, опублікованій в Instagram користувачем, розташований саме такий рекламний експонат.

Треба сказати, що зроблена реклама виразно з гумором. Це автомобіль ЗАЗ-966 “Запорожець”, якого в народі також прозвали “вухатим” за помітні повітрозабірники двигуна з повітряним охолодженням, повідомляють
Новости-N.

Машина в основному пофарбована в зелений колір, хіба що на боці є біла смуга, на якій червоними буквами написано “Швидка пивна допомогу”, під написом розташовується червоний хрест. На даху стоїть покажчик напрямку з написом “Пив Маг”. Відобразив машину користувач в публікації написав: “Кому-то після вихідних може знадобитися така допомога!”.

Варто, однак, відзначити, що цей “Запорожець” знаходиться не в кращому стані в порівнянні з іншими рекламними експонатами, які часом виглядають так, ніби щойно виїхали з салону. У цього “вухатого” явно спущені колеса і є ознаки корозії в окремих місцях.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ярослав Локтионов (@loyar80)

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com