У Миколаєві затримали військового, який грабував жінок на мопеді

22.07.2019, 21:51
34152

У Миколаєві оперативники карного розшуку затримали військовослужбовця, причетного до серії розбійних нападів на жінок. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

Читайте також: У Миколаєві містяни затримали нападника, який намагався зґвалтувати жінку (відео)

″У Миколаєві затримали військовослужбовця, причетного до серії розбійних нападів на жінок. Зловмисник ховав обличчя під балаклавою і грабував постраждалих на ходу – перебуваючи за кермом мопеда. У перервах між службою він вирушав на промисел: під’їжджав до жертви і, погрожуючи пістолетом, відбирав речі і вертався в частину″, – йдеться в повідомленні.

22 липня спецоперацію із затримання військового проводили оперативні співробітники Управління карного розшуку обласного главку і Центрального відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

24-річний зловмисник знову вчинив напад на молоду жінку на проспекті Героїв України. Заволодівши її сумкою з особистими причандалами, він намагався від’їхати, проте його наздогнали оперативники. Чоловік був доставлений до відділку. У нападника вилучили балаклаву, пістолет, мопед і відібрані у жертви речі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com