У Миколаївській області багатодітна сім’я потрапила у ДТП: троє загиблих, четверо постраждалих (ФОТО)

6.11.2021, 10:34
104503

Вночі 6 листопада поблизу села Шевченкове Миколаївської області сталася смертельна ДТП, жертвами якої стали троє осіб, ще четверо постраждали

Як повідомили у пресслужбі обласної поліції, близько 1:48 на трасі М-14 зіткнулися автомобілі Chevrolet Lacetti та ВАЗ-2101.

Внаслідок зіткнення ВАЗ перекинувся та вилетів у кювет.

У салоні авто перебувала сім’я із семи осіб: 33-річний водій та двоє дітей у віці 5-ти та 3-х років загинули одразу на місці, 27-річна жінка та троє малолітніх дітей одного, п’яти та шести років отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані.

Читайте також: “Живуть на дитячі гроші та б’ють їх битою”: у харківському дитбудинку сімейного типу дівчинці зламали ключицю (відео)

Водій Chevrolet не отримав суттєвих травм.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили загибель кількох осіб . Санкція статті передбачає до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com