У Playboy Ukraine вийшов спеціальний випуск про війну

6.04.2022, 17:40
116835

У журналу Playboy Ukraine вийшов спеціальний випуск про війну в Україні, розв’язану Росією.

«Те, що українки – незрівнянні, ми доводили всім із кожним випуском Playboy Ukraine більше 15 років поспіль. Зараз у нашу країну прийшла війна, і ми щодня доводимо всьому світу ще й те, що наша нація найсильніша. Ми завжди закликали до свободи своїх бажань, а сьогодні ми показуємо всьому світу, що таке справжня незалежність та реальна свобода цілої нації.

Героїчність захисників України, сміливість українців надихнули нас створити цей спецвипуск. Він поза стандартами Playboy, але покаже всьому світу, що насправді відбувається в Україні. Покаже нищівну, безжальну війну, яку має зупинити світ. Покаже сміливість та сльози розпачу. Покаже жагу до перемоги», – розповіли в редакції.

Спецвипуск можна придбати онлайн, самостійно визначивши його вартість. Редакція пропонує заплатити за номер від 10 до 200 євро. Ці кошти мають піти на гуманітарну допомогу, забезпечення лікарень та купівлю автомобілей швидкої допомоги. Друковану версію обіцяють надіслати після перемоги.

Читайте також: Окупанти дали 20 хвилин, щоб закопати понівечене тіло друга: 53-річний чоловік розповів про пережитий терор у Бучі (фото 18+)

«На момент здачі номера триває 31 день війни. Уся редакція журналу перебуваєв країні. Ми нікуди не виїхали й вирішили продовжувати свою роботу, хай і у своєрідній реальності глянсового журналу.

Ми зібрали воєдино клубок горя. Щоб ні в кого не виникало сумніву: ми живемо на сторінках підручника історії. Нехай такі спецвипуски не виходять більше ніколи. Незабаром – я в цьому абсолютно впевнений – ми повернемося до колишнього життя та колишніх інтересів», – йдеться у колонці головного редактора Влада Іваненка.

Спецвипуск журналу повністю складається з фотографій, які ілюструють війну в Україні: затори на виїзд із Києва 24 лютого, результати обстрілів у столиці, Маріуполі, Харкові, Сумах, Чернігові та інших містах, поранені люди, харківський пологовий у бомбосховищі, евакуація з Ірпеня через знищений міст, люди, які переховуються в метро, фотодокази бійні в Бучі тощо. Також у номері є історія вбитого на Київщині журналіста Максима Левіна та фотографії його авторства.

______________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com