У Полтаві померла 20-річна дівчина, засуджена за вбивство інструктора тиру – ЗМІ

30.11.2021, 14:38
106119

У Полтавському слідчому ізоляторі померла 20-річна дівчина, яку у вересні засудили до 15 років ув’язнення за вбивство інструктора тиру

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

“29 листопада у СІЗО померла Вероніка Моторіна, яку засудили у справі в умисному вбивстві інструктора полтавського тиру. Цю інформацію Суспільному підтвердив керівник обласного центру екстреної меддопомоги Дмитро Лавренко”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Концентрація Овнів, кохання Левів та активність Водоліїв: гороскоп на 30 листопада

За словами Лавренка, виклик до бригади екстреної медичної допомоги надійшов 29 листопада о 19:32. Лікарі виконували реанімаційні заходи. О 20:53 медики констатували біологічну смерть дівчини.

Інтернет-видання “Полтавщина” із посиланням на один з Телеграм-каналів пише про те, що дівчина цілий день нічого не їла, палила та пила каву. Після цього вона зазнала епілептичного нападу. Працівники СІЗО та лікарі не змогли врятувати її життя.

Раніше повідомлялося, що 28 вересня Октябрський райсуд Полтави призначив дівчині 15 років тюрми. Дорогою до СІЗО вона вчинила спробу самогубства. З того часу вона перебувала у слідчому ізоляторі, а не в’язниці, бо вирок ще не набув законної сили і тривала апеляція.

7 лютого 2020 р. дівчина в тирі застрелила 64-річного інструктора. Вона стверджувала, що це сталося випадково.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com