У Полтавській області у моторошному ДТП загинула патрульна

2.10.2019, 21:53
45020

У Полтавській області в дорожньо-транспортній події загинула патрульна поліцейська Марина Фетч під час виконання службових обов’язків. Про це повідомляє Наполіція в середу, 2 жовтня.

Читайте також:  У Полтавській області затримали водія з перевищенням дози алкоголю в 16 разів

Зазначається, що Фетч заступила на чергування на дорожню станцію патрульної поліції в місті Лубни на автодорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський.

“Близько 16-ої години на посту патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, який був в орієнтуванні. На вимогу поліцейських зупинитися водій не зреагував. У результаті нетривалого переслідування патрульним вдалося зупинити його приблизно за чотири кілометри від дорожньої станції”, – йдеться в повідомленні.

Під час перевірки у водія і в салоні авто виявили предмети, схожі на зброю, а сам водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Для проведення перевірки на стан сп’яніння водія Volkswagen Passat і оформлення адмінматеріалів Марина Фетч зупинила мікроавтобус Mercedes Sprinter, щоб залучити його водія свідком у справі.

У цей час по автодорозі рухався інший мікроавтобус Mercedes Sprinter, водій якого не дотримався безпечного швидкісного режиму, скоїв наїзд на патрульну і зіткнувся із зупиненим на узбіччі мікроавтобусом. Патрульна померла на місці.

Зараз розслідуються всі обставини цієї ДТП.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com