У Порошенка несподівано розкритикували Гройсмана

18.10.2018, 11:17
4653

Бюджет, запропонуваний урядом прем’єра Володимира Гройсмана, виглядає нереалістичним. Про це у кулуарах парламенту сказав народний депутат з фракції “БПП” Іван Вінник.

“Комітет (з питань національної безпеки і оборони. – ред.) висловив суттєві, критичні зауваження до змісту бюджету. Нас не влаштовують пропозиції про утримання і забезпечення діяльності Збройних сил України. Грошове забезпечення військовослужбовців має зрости до щонайменше 11,5 тисяч гривень.

Треба виділити додаткових 2 мільярда для будівництва захищених сховищ на складах. Поки не бачу пропозицій, яким чином ці зауваження враховані урядом.

Якщо ці речі не врахують, то комітет не підтримає проект”, – заявив він.

“Гройсман був на фракції місяць тому. І це закінчилося не дуже позитивно для прем’єр-міністра в частині представлення проекту бюджету на наступний рік. Фракція висловила цілу низку зауважень, починаючи від неналежного соціального захисту інвалідів війни.

Програми децентралізації, регіонального розвитку повністю провалені, навіть у бюджеті цього року. А бюджет наступного виглядає нереалістичним в частині дохідної частини, як і бюджет 2018-го”, – заявив представник БПП.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com