У РФ на кордоні з Україною збирають людей для створення “картинки” евакуації – глава Сумської ОВА

7.03.2022, 17:31
113767

Російські військові збирають жителів у населених пунктах РФ на кордоні з Україною. Окупанти хочуть створити вид евакуації українців з обложених міст.

Читайте також: У Луцьку створили катапульту для метання коктейлів молотова “ДжаВолина” (відео)

Про це повідомив голова Сумської обласної Військової адміністрації Дмитро Живицький.

“Росіяни прямо зараз хочуть проводити провокації на своїй території. Вони збирають автобуси в районі населеного пункту Суджі (Курська область, – ред.), збирають місцевих жителів: бабусь, дідусів, жінок, дітей в цьому населеному пункті і намагаються зробити картинку для своїх пропагандистських ЗМІ нібито це українці евакуюються на територію Російської Федерації”, – йдеться в повідомленні.

При цьому Живицький зазначив, що росіянам “не вистачає мізків робити якісь нові креативні речі, тому вони діють тими ж методами, які використовували в інших країнах”.

“Запам’ятайте, росіяни, жоден справжній українець ніколи не перейде на територію ворога. Ніяких гуманітарних конвоїв з боку РФ ми не будемо приймати”, – підкреслив глава ОВА.

Крім того, він попередив, що українські військові будуть “сприймати рух будь-якого транспорту з Росії як подальше вторгнення РФ на територію України”. Також Живицький сподівається на якнайшвидше відкриття “зелених коридорів” у Сумській області.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com