У війні проти України загинув племінник заступника міністра оборони Росії

22.05.2022, 10:31
120230

Командир російської десантно-штурмової роти Адам Хамхоєв у ніч проти 21 травня загинув у бою в Україні. Чоловік доводиться племінником заступнику голови міноборони Росії Юнус-Беку Євкурову. Тіло загиблого окупанта 22 травня збираються привезти до інгушського Карабулака.

Читайте також: Путін ухвалив остаточне рішення про війну після обряду шаманів, яких привіз Шойгу – політолог

Про це повідомляє видання “Медуза” з посиланням на інгушське видання “Фортанга”. Щоправда, на сайті цього видання відповідної інформації немає. Ймовірно, її могли видалити.

Інгушське видання в інформації про загибель Хахмоєва посилалося на слова інформованого джерела. Співрозмовник сказав, що російський окупант був “гідним хлопцем”, а Євкуров йому “допомагав, будував кар’єру”.

Про загибель в Україні Хамхоєва також повідомило видання The Magas Times, яке послалося на “офіцерський корпус Республіки Інгушетія”. За даними видання, 22 травня тіло загиблого збираються привезти до інгушського Карабулака.

Хамхоєв – випускник Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища. Він проходив військову службу в частині в Ульяновську.

Дядько загиблого Юнус-Бек Євкуров від липня 2019 року обіймає посаду заступника міністра оборони РФ. До цього він протягом 12 років очолював Інгушетію. У грудні 2021 року Євкурову надали звання генерал-полковника.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com