У Вінниці голова автодору пропонував губернатору 4,2 млн хабаря (фото)

8.10.2020, 16:09
86135

У Вінниці затримали голову облавтодору Ігоря Алексєєва, який запропонував хабар у 4,2 млн гривень губернатору області Сергію Борзову.

Читайте також: СБУ викрила двох іноземців – вербувальників до лав екстремістів (фото, відео)

Про це Борзов повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні відбулася спецоперація. З корупцією у Вінниці та в області потрібно закінчувати. Керівник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєв І.М. запропонував надати мені, як голові Вінницької ОДА, неправомірну вигоду у розмірі 4,2 млн грн за вирішення питання про погашення заборгованості та виділення коштів з державного бюджету України за раніше поставлене медичне обладнання на комунальний медичний заклад області КЗ “База спеціального медичного постачання” перед комерційними структурами (ТОВ “Ілантанмед” та ПП “Донмед”) у розмірі 42 млн грн”, – повідомив Борзов.

Він зазначив, що 24 вересня звернувся до правоохоронних органів із заявою щодо пропозиції надання йому, як голові Вінницької ОДА, неправомірної вигоди від керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєва Ігоря Миколайовича.

Посадовець повідомив, що на підставі цієї заяви того ж дня НАБУ зареєструвало кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.369 КК України “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”. А 8 жовтня Спецпідрозділом УСБУ у Вінницькій області спільно з ГУ БКОЗ СБУ та детективами НАБУ, під час проведення слідчих дій “затримано “на гарячому” керівника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Алексєєва І.М. під час надання останнім частини неправомірної вигоди в розмірі 200 тис. грн за вчинення ним дій в зазначених комерційних структур”.

Читайте також: У Рівному невідомі напали на суддю: що відомо

Згідно з повідомленням, наразі тривають слідчі дії, за результатами яких затриманому буде оголошена підозра.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com