У Зеленського прокоментували звільнення Безсмертного

13.08.2019, 22:12
37276

На цей момент йде процес формування найбільш ефективної команди для переговорів у Мінську в рамках Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу. Про це заявили у вівторок, 13 серпня, ″Інтерфаксу-Україна″ в Офісі президента, коментуючи рішення звільнити представника Києва в підгрупі з політичних питань Романа Безсмертного.

Читайте також: Зеленський звільнив Безсмертного з ТКГ щодо Донбасу

″Президент делегував організацію відстоювання позицій України в складному переговорному процесі другому президентові України Леоніду Кучмі. Під його керівництвом ми зараз формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України в рамках Тристоронньої контактної групи в Мінську″, – йдеться у відповіді Офісу.

Там підкреслили, що Мінський переговорний процес на сьогоднішній день залишається єдиним майданчиком, де Україна має можливість вести переговори з важливих питань, що стосуються Донбасу – зокрема, про припинення вогню, повернення ув’язнених, обмін уневільненими особами.

Сам Безсмертний вважає, що президент Володимир Зеленський звільнив його через ″публічну позицію″ щодо врегулювання в регіоні.

Читайте також: Виконав обіцянку: Зеленський продав свій бізнес

″Що послужило причиною цього звільнення? Тут немає ніякої таємниці. Це моя публічна позиція. Це позиція не тільки в питаннях, які були озвучені щодо тактики дій, а й тактики дій на лінії розмежування, тактики дій в переговорній групі″, – сказав Безсмертний в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що знає міжнародне законодавство і правила, як необхідно діяти під час загострень конфліктів. Тому він висловлював свою позицію. ″Очевидно, така позиція була не під масть″, – додав Безсмертний. При цьому він заявив, що ″нормально″ сприйняв таке рішення президента.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com