Учасник гурту “Pianoбой” постраждав у потрійній аварії за участі п’яного водія на “євробляхах”

29.05.2018, 11:12
2890

У машину гітариста гурту Pianoбой Вови Павловського врізався громадянин Литви на естонських номерах. Він був напідпитку і кричав, що подзвонить міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Про це музикант написав у Facebook.

Павловський разом з супутницею рухалися по вулиці Грушевського. Вони змушені були зробити зупинку, тому що їхній позашляховик раптово зламався.

Гітарист вирішив оцінити масштаби поломки і поліз під джип. Зробивши фото, він сів назад в салон і подзвонив в службу евакуації і СТО. Потім, коли він вийшов, щоб розмістити на проїжджій частині аварійний знак, стався сильний удар. У результаті позашляховик музиканта вилетів на зустрічну смугу і зачепив Mersedes.

У водія автомобіля, що спричинив аварію, поліція виявила 2.1 проміле у крові. Зараз він перебуває у СІЗО. Павловський, його подруга та водій Mersedes неушкоджені.

“Я тверезий, на аварійці і технічно не міг покинути смугу. Чувак порушив швидкісний режим, був п’яний, вину визнав. У чувака – машина естонська, права українські, паспорт литовський”, – зауважив Павловський.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com