Учасник “Холостячки” після вуличної бійки зламав руку та опинився у поліції

21.12.2021, 11:45
107741

Психолог та блогер Роман Свечкоренко, якого називали переможцем “Холостячки”, потрапив у неприємну ситуацію

Повертаючись з ковзанки, фіналіст шоу вплутався у вуличну бійку – суперечка закінчилася переламаною рукою та поліцією.

Розповідаючи у “сторіз” подробиці інциденту, Роман зізнався, що увечері 19 грудня разом блогером Богданом Шелудяком став свідком конфлікту між чоловіками та дівчиною. Друзі вирішили втрутитися.

Вони підійшли до авто, біля якого були розбірки, і помітили, що двоє хлопців тримають двері дівчині і не дають їй поїхати. На питання чи все гаразд, блогери отримали відповідь у нецензурній формі.

Читайте також: Підозрюваний у держзраді Порошенко: якою була роль експрезидента у “вугільній справі”

“Далі ми підходимо ближче, я розумію, що потрібно зачинити двері в машині, про всяк випадок, щоб дівчина була в безпеці. Тоді я силоміць відсуваю одного з них від дверей, а Богдан у цей момент стоїть поруч із другим, який штовхає вже його. … Ну а далі все було максимально на прискореному режимі. Відбулася сутичка, але заспокоїлися вони лише після того, як їм дали відсіч”, – розповів Свечкоренко.

На місце розборок приїхав наряд патрульної поліції, і всі учасники конфлікту вирушили до відділення для свідчення.

“За підсумком за те, що ми проходили повз і допомогли дівчині, нам теж довелося їхати у відділення поліції та витрачати свій час на всю цю хрень”, – додав Роман, зазначивши, що на той момент ще не розумів, що має перелом.

Згодом лікарі діагностували у психолога перелом лівої руки. “Добре, що зламана не права рука. Було б незручно з вами комунікувати, тримати телефон”, – сказав блогер дописувачам.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com