Удар по штабу у Севастополі: загинув командувач ЧФ РФ

25.09.2023, 17:00
147282

Внаслідок удару по штабу Чорноморського Флоту Росії в тимчасово окупованому Севастополі загинув його командувач Віктор Соколов та понад 30 офіцерів.

Читайте також: Росіяни у Донецькій області ввели комендантську годину та цензуру

Про це повідомляє пресслужба Сил спеціальних операцій.

“Після ураження штабу ЧФ РФ загинуло 34 офіцера, серед них – командувач ЧФ РФ. Ще 105 окупантів було поранено. Будівля штабу не підлягає відновленню”, – заявили у ССО.

Крім того, військові повідомили оновлені дані про втрати росіян внаслідок знищення бойового десантного корабля “Мінськ”: “Враховуючи факт, що БДК “Мінськ» мав на наступний день вийти на бойове чергування, особовий склад був присутній на БДК. Безповоротні втрати склали 62 окупанта”.

Нагадаємо:

22 вересня повідомлялося, що по штабу Чорноморського флоту в Севастополі завдали удару. Спочатку пролунало кілька гучних звуків, після чого російські окупанти почали ставити в районі Севастополя димову завісу, щоб уникнути повторних атак, але це не допомогло врятувати будівлю від ураження.

У Міноборони РФ заявили, що внаслідок удару по штабу Чорноморського флоту  пошкоджено “історичну будівлю”. Також російські пропагандисти запевняли в успішній роботі російської ППО, яка начебто збила “усі п’ять українських ракет”.

Очільник ГУР Кирило Буданов повідомив, що унаслідок атаки по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі поранення дістали російські генерали. Вони перебувають у важкому стані.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com