Україна підпише безвіз зі ще однією країною

17.02.2020, 15:31
63570

Кабінет Міністрів України повідомив про план щодо підписання двосторонньої угоди з Гренадою про запровадження безвізового режиму. Про це повідомляє УНН із посиланням на звіт Програми діяльності уряду за 2019 рік.

Читайте також: Українцям продовжили безвіз із Монголією та Аргентиною

“Подальші заплановані дії: підписання двосторонньої угоди з Гренадою про запровадження безвізового режиму”, – йдеться в програмі.

В уряді також повідомили про план щодо набрання чинності “безвізовими” угодами з Еквадором, Колумбією, Маршалловими островами, Монголією, Аргентиною та Шрі-Ланкою, укладеними у 2019 році, а також з удосконалення чинних візово-міграційних процедур.

У Кабміні підкреслили, що у звітний період було вже реалізовано низку кроків щодо лібералізації візового режиму для громадян України, які подорожують іноземними країнами, зокрема шляхом укладення відповідних двосторонніх угод, збільшення терміну безвізового перебування, а також запровадження інших дієвих механізмів поліпшення умов отримання в’їзних віз.

Так, у 2019 році набрали чинності 2 міжнародні договори України у візовій сфері: Співдружність Домініки та Північна Македонія (скасування візових вимог для дипломатичних та службових паспортів).

Крім того, було укладено 6 міжнародних угод у сфері спрощення режиму поїздок громадян (Колумбія, Еквадор, Маршаллові острови, Монголія (оновлена угода), Аргентина (збільшення строку безвізового перебування), Шрі-Ланка (скасування візових вимог для дипломатичних та службових паспортів).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com