“Україна веде переговори про закупівлю серйозного озброєння”, – Клімкін

18.01.2019, 20:52
8191

Новий закон, яким Верховна Рада зробила Міністерство оборони прямим імпортером озброєння, дасть для держави нові можливості. Наразі Україна вже веде переговори про закупівлю озброєння, яке істотно посилить обороноздатність країни.

Читайте також: ЗСУ провели випробування гармати “Піон” (Відео)

Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін на прес-конференції, пише Сегодня.

За його словами, тепер Україна зможе розвивати військово-оборонне співробітництво так, як це відбувається між країнами-членами НАТО.

“Ми дійсно дуже ґрунтовно обговорювали бачення подальшої співпраці взагалі з питань безпеки і оборонної сфери зі Сполученими Штатами. Цей закон – він створює для нашої співпраці абсолютно нові можливості. Просто купувати за зрозумілою логікою озброєння, до речі, не тільки у Сполучених Штатів, тут є нюанси. І ми зараз ведемо такі переговори. Я, звичайно, не можу говорити, ви прекрасно розумієте, про окремі системи. Це питання конфіденційне, але можу сказати, що ведемо. Йдеться про дуже серйозне посилення оборонних можливостей і наших Збройних сил, і в цілому нашого сектора безпеки. Для оборонних закупівель створюємо фундаментально нову ситуацію, яку ми вже намагаємося використовувати. Ми знали про це, і вже відповідно працюємо”, – сказав Клімкін.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com