Українець потрапив під колеса багатотонного потяга і вижив, подробиці

25.11.2021, 15:00
105754

На залізничній колії локомотив збив чоловіка. Інспектори патрульної поліції надали першу допомогу постраждалому та підтримували його у свідомості до приїзду медиків

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Так, стало відомо, що у Кропивницькому екіпаж патрульних Олександр Костак та Андрій Козир отримали виклик про те, що на залізничній колії локомотив збив чоловіка. Патрульні оперативно прибули на вказане місце та виявили громадянина, у якого була травма голови й кровотеча.

Інспектори викликали бригаду “швидкої” та надали чоловікові домедичну допомогу: наклали фіксуючу пов’язку та підтримували його у свідомості до приїзду медиків.

Читайте також: «Луцька область і хто її населяє»: ТСН вдруге за місяць некоректно зазначили назву області

Надалі чоловіка шпиталізували до найближчої лікарні. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка встановить усі обставини події.

У МВС нагадали про особисті правила безпеки на залізничній колії. Потрібно користуватися перехідними мостами або спеціально передбаченими для цього переходами. Також аби уникнути нещасних випадків, не використовуйте навушники та мобільні телефони на залізничній колії — це знижує вашу увагу та реакцію.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com