“Укрзалізниця” вже з серпня готова відновити повноцінне пасажирське сполучення

10.07.2020, 14:12
77926

Повноцінне відновлення залізничного сполучення можливе вже з серпня, за умови покращення епідемічної ситуації в Україні.

Читайте також: Зеленський переїхав зі своєю сім’єю до державної резиденції “Конча-Заспа”: причина

Про це, як повідомили в прес-службі компанії, заявив в. о. голови правління АТ “Укрзалізниця” Іван Юрик під час робочої поїздки до Західнoї Україн, пише УНІАН.

“Зараз в Україні карантин продовжено до 31 липня. Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань коронавірусом піде на спад, і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні”, – зазначив Юрик.

За його словами, зараз “Укрзалізниця” вже відновила третину поїздів дальнього слідування та приміських.

Він також додав, що зараз на станцію Львів курсує 17 поїздів далекого прямування і 10 приміських. “Діють обмеження за кількістю розміщення пасажирів у вагонах. Це 2 пасажири в купе і СВ, у плацкартних вагонах – у шаховому порядку. Але навіть з цими обмеженнями завантаженість поїздів становить близько 90%. У разі збільшення попиту ми будемо збільшувати кількість поїздів”, – сказав Юрик.

У прес-службі нагадали, що для посадки в поїзд пасажири обов’язково мають одягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці у вагон. Враховуючи заходи безпеки пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не будуть пропонуватися напої та кондитерські вироби.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com