В Індії прооперували дівчинку, яка народилася з хоботом: її порівняли з божеством

20.09.2021, 15:00
101355

У провінції Уттар-Прадеш на півночі Індії 6-річній дівчинці зробили хірургічну операцію з видалення “хобота”, з яким вона народилася

Генетична мутація зробила дитини справжньою знаменитістю – її вважають індуїстським божеством Ганеша.

Як повідомляє західне видання DailyStar, втручання лікарів залишило дівчинку з двома носами, у міру дорослішання їй знадобиться ряд пластичних операцій. Зараз батьки малятки збирають кошти на майбутні процедури, оскільки самі не “потягнуть” такі витрати.

Читайте також: Собаки і кінь ледь не зірвали футбольний матч на Полтавщині (ВІДЕО)

Дитину назвали Лакшмі, як, згідно з міфами, звали дружину Ганеші. Особлива зовнішність спочатку налякала однолітків дівчинки та вона не могла завести друзів. Однак з часом, завдяки щирим віруванням дорослих, вони прийняли її у своє коло та дуже пишаються її суспільством.

“На свята люди приходять до нас з усієї округи, несуть частування та подарунки для Лакшмі, просять її благословити їх. Вони вірять, що в ній втілився сам бог Ганеша”, – пояснюють батьки дівчинки.

Согласно верованиям, Ганеша – это божество с телом человека и головой слона. Является наиболее почитаемой фигурой в политеистической религии (многобожии) индуистов.

Як повідомлялось раніше, в Україні вперше провели успішну трансплантацію стовбурових клітин від нерідного донора. Доленосна операція для української дівчини проведена за кошти державного бюджету.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com