В Одесі попрощалися з 16-річним Кирилом Трофимчуком, який загинув під час пожежі в коледжі

25.12.2019, 16:47
57747

Сьогодны,  25 грудня, в Одесі попрощалися з 16−річним Кирилом Трофимчуком, який загинув 4 грудня під час пожежі в коледжі економіки, права та готельно−ресторанного бізнесу. Про це повідомляє видання “Думская”.

Зазначається, що прощання зі студентом відбулося в центрі міста − верхньому храмі Одеського кафедрального Спасо−Преображенського собору

Читайте також: .На Полтавщині стався вибух у приватному будинку, загинула одна людина, ще одну госпіталізували

На жалобну церемонію прийшло багато людей −  родичі, друзі, студенти, а також громадяни, які не знали особисто цього хлопчика, але які брали участь у долі потерпілих.

Під час пожежі Трофимчук був на 5−-му поверсі 6−поверхової будівлі на вулиці Троїцькій, де було заняття з вищої математики. Зі слів матері загиблого, син встиг зателефонувати їй і попрощатися, сказавши, що задихається від диму.

Як відомо, Кирило − друга дитина, яку сім`я Трофимчуків втратила за останній час − його рідний старший брат Ілля помер від онкологічної хвороби, також у 16−річному віці.

Нагадаємо, 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно−ресторанного бізнесу на 3 поверсі в 6−ти поверхового навчального корпусу виникла пожежаПричиною пожежі в Одесі, за попередніми даними ДСНС, став несправний подовжувач. Загоряння почалося в закритому кабінеті на третьому поверсі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com