В ОП відповіли, коли саме може відбутися зустріч Зеленського і путіна

30.03.2022, 20:20
116155

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначає, що поки що неможливо сказати, коли саме може відбутися зустріч президента України Володимира Зеленського і президента Росії Володимира Путіна.

Читайте також: Арахамія повідомив умову для підписання мирного договору з Росією

Про це він сказав під час брифінгу, відповідаючи на запитання, на якому етапі перебуває підготовка до зустрічі президентів України та Росії.

“Напрацьований пакет документів, з яким ми вже виступаємо. І пропозиції, які ми надали російській стороні, – вони кажуть про те, що в принципі можна вже починати готуватися до зустрічі президентів. Коли саме це відбудеться – це питання вже таке, логістичне, скоріше. Бо росіянам треба подивитися наші пропозиції, дати якусь попередню відповідь на них”, – зазначив Подоляк.

Він додав, що наразі триває постійна робота в онлайн-форматі робочих підгруп, які пояснюють та уточнюють позиції.

“Тому ми вважаємо, що пакет документів готовий. Ключове в пакеті – це договір про безпекові гарантії, які вирішують питання війни і миру. І де вже заявлені країни є, з якими Єрмак проводить всі консультації. То певно ми можемо виходити на розуміння, що в найближчий час буде зустріч президентів. Коли саме – сказати неможливо, тому що це вже питання логістичне”, – підсумував Подоляк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com