В Ухані знову зростає кількість заражених COVID-19

11.05.2020, 11:18
72030

У китайському місті Ухань за добу 10 травня виявили п’ять нових підтверджених випадків коронавірусу. У місті після довгої перерви другий день поспіль реєструють локальні зараження, як видно з повідомлення комітету з питань охорони здоров’я провінції Хубей.

Читайте також: В Україні зафіксована найменша кількість хворих на коронавірус за чотири доби

Зазначається, що всі п’ятеро спочатку були безсимптомними носіями, але за минулу добу їхні випадки перекваліфікували на підтверджені.

Нагадаємо, після 4 квітня в Ухані не повідомлялось про нові випадки зараження, а 26 квітня з лікарні міста був виписаний останній пацієнт з COVID-19.

Напередодні повідомлялося, що в Ухані підтвердили один випадок коронавірусу. Таким чином, число заражених в активній формі станом на ранок понеділка становить шість осіб, усі госпіталізовані.

Як повідомили в держкомітеті з питань охорони здоров’я КНР, за минулу добу в країні зафіксували 17 нових випадків зараження коронавірусом і 12 безсимптомних носіїв, летальних випадків не було.

З 17 випадків − сім ввізних, інші десять − локальні.

Загалом у Китаї виявили 1690 ввізних випадків коронавірусної інфекції, все ще хворіють 99 осіб, 1591 одужав. Жодна людина, яка в’їхала в країну зараженою, не померла.

З початку епідемії підтверджено 82 918 випадків COVID−19, з них 78 144 особи одужали, 4633 померли, 141 хворіє зараз.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com