В Україні розпочала роботу новий посол Німеччини

19.07.2019, 18:49
33800

У п’ятницю, 19 липня, заступник міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олена Зеркаль прийняла від новопризначеного посла ФРН в Україні Анки Фельдгузен копії вірчих грамот. Про це повідомляє пресслужба МЗС.

Читайте також: У Німеччині учасники антикліматичної акції побилися з поліцією

У відомстві наголосили, що Зеркаль відзначила важливу роль Берліна у збереженні суверенітету та територіальної цілісності України внаслідок російської агресії, а також у збереженні підтримки міжнародної спільноти нашій країні у протидії агресору.

Зеркаль окремо ознайомила німецького посла з підсумками міжнародних судових процесів України проти Росії як агресора й висловила впевненість, що Німеччина продовжуватиме підтримувати зусилля України щодо безумовної імплементації Москвою рішень поважних судових інстанцій.

Щодо енергетичної сфери, заступник міністра закордонних справ відзначила важливість подальшої співпраці з урядом ФРН задля ефективної імплементації директив Єврокомісії щодо зміцнення енергобезпеки та конкуренції на внутрішньому ринку газу в Євросоюзі.

Зі свого боку, Фельдгузен дала високу оцінку стану демократії в Україні, свідченням чого, зокрема, є вільні та демократичні виборчі процеси.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com