В Україні стартували виплати 6 500 грн єПідтримки

22.03.2022, 14:39
115298

З 21 березня в Україні розпочалася виплата 6 500 грн за програмою єПідтримка

Першими гроші отримують ті, хто подав заявки до Дії у перший день роботи послуги, повідомило Міністерство цифрової трансформації.

Відповідно до рішення уряду, українці, які живуть у регіонах, економічна діяльність яких постраждала внаслідок проведення бойових дій, можуть отримати одноразову матеріальну допомогу у зв’язку із втратою частини доходу.

“Ми отримали майже 4 мільйони заявок на допомогу від держави. Відучора розпочалися перші виплати 6500 грн єПідтримки, їх отримали майже 500 000 українців”, – йдеться на сторінці Дії у Facebook.

Про початок виплати також повідомила пресслужба ПриватБанку. Загалом клієнти ПриватБанку подали 1,7 млн заявок на отримання державної допомоги.

Допомогу отримують наймані працівники підприємств та компаній, що працюють офіційно, та ФОПи 1-4 груп, що проживають у таких регіонах: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Дніпропетровська, Київська області та Київ.

Для отримання коштів необхідно подати запит через мобільний додаток. Дія – Послуги – єПідтримка – Отримати допомогу. Зарахування відбудеться на картку Підтримка протягом 10 робочих днів із дати подання заявки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • Подал заявку 8марта сегодня 22марта как раз 10 рабочих дней -пока что нет никаких переселений

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com