“В Україні такої гидоти немає!”: емігрантка Камалія поскаржилася підписникам на якість європейських продуктів

30.07.2022, 12:00
124764

Найбагатша співачка України, дружина мільярдера Мохаммада Захура Наталія, у дівоцтві Шмаренкова, дивує шанувальників багатим та насиченим життям своєї сім’ї. Зараз вона вимушено емігрувала зі своєю родиною, але залишається вірною Україні.

Українська найбагатша співачка України ділиться з підписниками Інстаграм та Тік-Ток моментами зі свого зіркового життя. Співачка Камалія разом із чоловіком та доньками зараз перебуває за межами України. Її чоловік, пакистано-британський мільярдер Мохаммад Захур, вивіз доньок ще до початку війни до Британії. Співачка залишилася в Україні разом із матір’ю, бо у неї були заплановані справи. Але після 24 лютого їй все ж таки довелося покинути свій замок у Бучі Київської області.

Камалія ділиться милими кадрами з дочками-двійнятами Мірабеллою та Арабеллою, які граються в басейні. Чоловік Камалії часто готує вечерю на барбекю, а також сім’ю відвідують гості. Підписники знають Камалію чудовою господаркою. Навіть на відпочинку в Іспанії вона балує своїх рідних домашнім супчиком на курячому бульйоні – господарка-українка. Але цю ідилію перериває обурення співачки щодо якості європейської курки, яку їм довелося купити. Камалія згадує, що в Україні їй не зустрічалася неакуратно обскубана курка, а тут лише така.

В Україні такого нема! Мені тут все не так.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com