Військовий експерт розповів про облаштування росіянами майданчика в Білорусі для обстрілу України вглиб на 500 км

8.07.2022, 17:02
123511

Інформація про те, що Білорусь віддала аеродром «Зябрівка» під контроль росіян і нині там облаштовується російська військова база, є досить невтішною, адже звідти будуть ракетні обстріли України вглиб до 500 км, зазначив військовий експерт  Петро Черник в ефірі «Єдиного марафону» в слоті ТСН.

Читайте також: “Так само піднімемо і на інших окупованих територіях”: з’явилося відео встановлення українського прапора на Зміїному

Він зазначає, що це хороша стартова площадка для сумнозвісних балістичних ракет «Іскандер», якими будуть наноситись удари. «Вони обладнали там всю територію ППО комплексами С-300 і є інформація, що туди рухаються комплекси С-400. Отже головна розвідувальна інформація говорить, що противник не збирається здаватись, нарощує ракетний потенціал, він у них ще досить великий, на мій погляд, ще декілька тисяч, запасу ракет у них є, і вони і надалі будуть намагатися підірватися у першу чергу моральний дух усієї української нації», – каже Черній.

Особливо, на думку експерта, росіяни посилюють ракетні обстріли, коли програють на полі бою.

Окрім того, він нагадує, що білоруський самопроголошений президент Олександр Лукашенко є нелегітимним і він мусить думати про своє майбутнє. Тож диктатор Путін «тримає револьвер» біля його голови і може вимусити взяти участь білоруські війська у вторгненні на Україну.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com