Володимир Дантес показав свою маму, на яку схожий як дві краплі

6.11.2021, 12:57
104513

Жінка запросила усіх охочих на концерт сина

Український співак та ведучий Володимир Дантес показав свою маму.

На сторінці в Instagram артист розмістив відео, на якому його мама Марія Олексіївна запросила усіх охочих відвідати концерт сина. Своєю чергою Дантес зізнався, що не просив маму записувати це відео, тому йому вдвічі приємніше його побачити.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Dantes (@vladimirdantes)

Виступ Володимира має відбутися 2 грудня.

“Квитків залишилося дуже мало, тому що це, бачите, дуже популярний захід (це так на квитковому сайті пишуть). Якщо Київ не вийде з червоної зони, концерт відбудеться з усіма карантинними заходами (я ось вакцинований! І вся команда вакцинована). Але я сподіваюся, ми вийдемо і опинимося знову в зеленій, ну тому що ви всі бубочки, котики та лапусики. Слухайте маму (мою) та приходьте на концерт. Люблю кожного особисто у серці!” – зазначив співак.

Читайте також: На Буковині ДБР викрило схему контрабанди цигарок до Румунії. Лише одна партія коштувала понад 800 тис. гривень (ВІДЕО)

Фани ж зазначили, що виконавець дуже схожий на свою маму. “Ви з мамою дуже схожі”, “тепер зрозуміло, від кого у Вови такий гарний гумор”, “Блін, я спочатку подумав, що це ти через додаток якийсь, на кшталт фейсапп. Такі схожі”.

Джерело: tsn.ua

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com