Ворог надскладний: росіяни перекинули до Авдіївки елітні підрозділи

16.02.2024, 16:32
154308

Російські окупанти стягнули до Авдіївки на Донеччині елітні війська та зосередили на цій ділянці фронту дуже значну кількість піхоти. Ситуація біля міста складна.

Читайте також: ЗСУ можуть втратити Авдіївку – ISW ЗСУ можуть втратити Авдіївку – ISW

Про це розповів командир підрозділу “Terra” у 3-й окремій штурмовій бригаді Микола Волохов в ефірі ТОК-ШОУ УП.

“Ворог складний. Маємо інформацію, що проти нас стоїть сім ворожих бригад. Скажу так, це більше, ніж з нашого боку. Ми поставили рекорд зі знищення живої сили і ворожої техніки за один день. Але поки що святкувати і радіти особливо ні чому, тому що ворог надскладний. Він закинув сюди свої елітні підрозділи. Це можна порівняти з тим періодом, коли під Бахмутом ще були “вагнерівці” до того, поки ми їх звідти не не вибили, але мабуть навіть складніше”, – розповів військовий.

За його словами, загарбники стягнули як елітні регулярні війська так і зведені елітні підрозділи. Крім того, окупаційна армія влучно застосовує артилерію, працюють дрони-камікадзе та БпЛА для скидання боєприпасів.

“Ворог дуже активно намагається проводити флангові маневри, намагається не тільки кількісно, – а кількість піхоти у них тут дуже значна, – але і якісно призвести до ситуації, коли ми будемо в невигідному становищі. Ми знаходимо цьому раду, не даємо їм можливості реалізовувати їхнє бачення і нав’язуємо активно своє бачення”, – наголосив Волохов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com