“Виконувати завдання “до червоної дати” не потрібно”: стало відомо, як відбуватиметься контрнаступ ЗСУ на півдні

4.08.2022, 19:02
125109

Сьогодні головне – не зайняти ще один кілометр, як роблять росіяни, а знищити всю російську армію. Адже чим більше буде знищено російської армії, тим менше сил залишиться у Кремля.

Читайте також: Потрапили на передову і одразу здалися в полон: ЗСУ захопили “тіктокерів” Кадирова під Соледаром

Про це в інтерв’ю ТСН.ua заявив військовий експерт Михайло Самусь.

“Оскільки Росія туди підкинула зараз дровець, то ми не гонимося за часом. Насправді тут не можна гнатися за часом. Головне при підготовці операції – це виконання умов: концентрація сил, співвідношення сил. Не треба тут виконувати завдання “до якогось там числа” чи дати червоної, синьої або якоїсь іншої”, – сказав Самусь.

Він наголосив, що Україна має орієнтуватись на результат, а не на терміни.

“Росіяни збільшили своє угруповання на півдні – окей. Тобто треба трошки більше часу, щоб перемолоти це артилерією, щоб знищити “Хімарсами” їхню логістику, боєкомплекти, командні пункти і протиповітряну оборону. І при цьому здійснювати контрнаступальні заходи”, – зазначив експерт.

Самусь наголосив, що знищуючи угруповання росіян, українська армія щоразу наближає перемогу.

“Оскільки головне насправді – не зайняти ще один кілометр, як намагаються росіяни, а знищити російську армію. Чим більше буде знищено російської армії, тим менше у них залишиться сил потім їх перекидати на інший напрямок і намагатися ламати оборону на Донбасі, на Харківщині чи на півночі нашої країни. Тому на полі бою у них зараз ситуація дійсно дуже і дуже погана”, – сказав Самусь.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com