Вирвано із контексту: Гончарук заступився за Милованова

9.10.2019, 17:52
46159

Теза про Україну міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова на семінарі “Economy Lab” про Україну, яку поширюють в Мережі, є вирваною з контексту промови. Про це він заявив під час брифінгу  за підсумками засідання Кабінету міністрів.

Читайте також: Гончарук заявив, що вивчає роботу Укрзалізниці через “тотальну корупцію” (відео)

″Ця фраза, яка була нібито там проголошена Миловановим для того, щоб показати своє ставлення до України, такою не є насправді. Фраза була виголошена в контексті великої промови, зміст якої зовсім інший і це потрібно розуміти. Контекст завжди важливий і вихопити пару слів з контексту для того щоби дискредитувати людину завжди можна″,– заявив він.

Гончарук підкреслив, що всі міністри чинного уряду є патріотами і професіоналами.

″Люди, які поширюють цей маленький фрагмент, якщо ви помітили, вони ж не все відео поширюють. Вони мають на меті дискредитувати міністра економіки. Тому що він працює для того, щоб в Україні відбулися реформи, а це далеко не всіх влаштовує. Товариші, які хочуть щоб в Україні не відбулось ніколи ні земельної реформи, ні приватизації, того щоби не припинялися корупційні схеми, які кожного дня руйнуються зараз міністром Миловановим″,–наголосив очільник уряду.

Нагадаємо, у Мережі активно шириться уривок виступу Милованова, на семінарі “Economy Lab” в 2015 році, де  він розповідає: “Я поїхав з України в 1999 році і відтоді я постійно повертаюся, але я повертався з особистих причин. І мене ніколи не цікавила особливо Україна … вітрильний спорт мене цікавив, сальса, наприклад, але мене не цікавила ніколи Україна, або реформи, політика, економіка.″

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com