Виїжджав з двору: на Сумщині чоловік переїхав мікроавтобусом власного онука

2.04.2020, 18:17
68394

На Сумщині чоловік, виїжджаючи з двору мікроавтобусом, смертельно травмував свого півторарічного онука. Про це повідомляє  прес−служба  відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Читайте також: У жахливій ДТП загинув ексдепутат та засновник банку “Аваль” – ЗМІ (фото)

Як зазначається, подія трапилася сьогодні близько 13.30 в одному із сіл Охтирського району. Повідомляється, що до поліції про малолітнього хлопчика, який отримав несумісні з життям травми, повідомили медики бригади швидкої допомоги.

“Правоохоронці на місці трагедії з’ясували, що 59−річний місцевий житель саме виїздив з двору мікроавтобусом, коли під транспортний засіб потрапив його онук. В результаті отриманих тілесних ушкоджень хлопчик помер в кареті швидкої допомоги. Попередньо, водій був тверезий”, – йдеться у повідомленні.

У поліції за фактом загибелі дитини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

З’ясовуються причини та інші обставини події.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegramта Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com