Як РФ хотіла захопити Київ: поліцейські знайшли секретні документи з детальними планами атак та іменами усіх військових (відео)

18.04.2022, 09:01
117669

Правоохоронці Київської області під час зачистки звільнених від окупантів територій знайшли секретні документи спецпідрозділів СОБР, ОМОН та Росгвардії, в яких йшлося про детальний план захоплення Києва.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та опублікував відео.

Зокрема, у цих документах йшлося про хімзахист і “супутниковий” зв’язок агресорів, а також були списки російських спецпризначенців Смоленської області, які воювали на Київщині і мапа атаки на столицю.

Очільник поліції Київщини розповідає, що вони знайшли костюми хімзахисту. Очевидно, російські вояки яро вірили у фейки Кремля, що в Україні облаштовані біолабораторії. За словами Нєбитова, костюми були запаковані ще у мішечки Другої світової війни. Спецодяг складається з “рибальських чобіт” та плаща з “музеїв”, бо ніде в світі, крім Росії, таких стародавніх костюмів немає.

Також головний поліцейський Київщини показав знайдену робочу мапу командира одного з військових частин РФ. Вона є секретна і видавалася лише конкретним особам. Під час огляду правоохоронці знайшли спеціальні печатки з датами виготовлення мапи. На знайденій мапі була дата 14.02.2022. За словами Нєбитова, таких документів є два екземпляри. На мапі є частина Києва і написані відповідні підрозділи, які мали заходити до столиці та споруджувати блок-пости. Також на цій мапі є місцерозташування ДРГ, яка мала бути підтримка з неба, місце облаштування блок-постів та інше.

Детальніше – у відео.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com