Як в столиці миють дороги, зупинки та підземні переходи (фото, відео)

20.03.2020, 15:13
67051

Щоб мінімізувати поширення інфекції у Києві проводиться механізоване миття доріг, мостів та шляхопроводів.

Читайте також: Відсьогодні в Україні курсуватимуть спецавтомобілі із гучномовцями і закликатимуть дотримуватись карантину (відео)

Як пише Укрінформ, про це поінформував заступник голови КМДА Олександр Густєлєв..

“Комунальні підприємства, що входять до складу КК “Київавтодор”, у посиленому режимi здійснюють миття доріг i штучних споруд, у тому числі із застосуванням миючих засобів”, – сказав Густєлєв.

Такi роботи проводяться як удень, так i на світанку, коли більшість киян відпочивають. I це ще один крок для мінімізації поширення вірусної інфекції у столиці.

“Крім того, столичні дорожники продовжують санітарну обробку та дезінфекцію підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та посадкових майданчиків, – зазначив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв. – Проводиться обов’язкова дезінфекція поручнів, перил, лавок. Такi роботи, як i миття доріг, проводяться у цілодобовому режимі”.

Зазначається, що обробка штучних споруд, підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту тощо здійснюється розчином хлоргекседин, який виробляє ПрАТ “АК “Київводоканал”. Розчин є сертифікованим і повністю безпечним для людей. У столиці курсує лише громадський наземний транспорт, у якому дозволили перевозити не більше 10 пасажирів одночасно.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com