Відома актриса і телеведуча Лілія Ребрик одружена з танцюристом Андрієм Диким. Ще з першого ефіру проекту “Танці з зірками”, коли пара станцювала пристрасне танго, глядачі були впевнені, що між ними роман. Незабаром очікування шанувальників виправдалися: вони одружилися і зараз вже виховують двох дочок — Діану і Поліну. Моментами з особистого життя знаменитість вважає за краще ділитися на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Потап розповів, чому у них з Каменських немає дітей

Сьогодні, 11 вересня, Лілія опублікувала нове фото своєї родини. Перед об’єктивом камери Ребрик в обіймах коханого позувала з дітьми, сидячи на дерев’яній гойдалці. Вони посміхалися і виглядали дуже задоволеними.

“Ідеальний ранок виглядає саме так… Коли нікуди не поспішаєш, коли дихаєш кожною клітинкою… До зустрічі ввечері на виставі в молодому театрі!”

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

“Які ви прекрасні! Супер сім’я! Обожнюю вас!”, “Я за вас просто щасливий”, “Ідеальний ранок для ідеальної сім’ї. Щастя вашої родини безмежного” ,”У вас така чудова сім’я”, “Дика сімейка в зборі, люблю такі фото, дико любимо”, – пишуть в коментарях інтернет-користувачі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook