“З ним не можна бути на одній планеті”: експерт розповів, чи може Путін завдати ядерного удару

6.04.2022, 10:20
116784

Один із колишніх керівників російської нафтової компанії “ЮКОС” Леонід Невзлін висловив свою думку щодо готовності російського президента Володимира Путіна застосувати ядерна зброю.

Про це він повідомив в ефірі latynina.tv.

“Мені важко сказати, чи готовий він нагадити по-маленькому. Я говорю про тактичний ядерний удар невеликої потужності. Зокрема і наостанок – все може бути. Йому вже байдуже – він вже приречений. На великий ядерний удар він не піде, та й на тактичний він не пішов би. Бо він буде знищений одразу ж. Він боягуз і не нанесе жодного ядерного удару. І американці це розуміють і тягнуть час, вимотуючи соки з нього, послаблюючи його, ухваливши рішення, що з ним більше не можна залишатися на одній планеті. Знекровлюватимуть його і далі – тут він уже потрапив”, – вважає Невзлін.

Водночас він додає, що така тактика США щодо Путіна буде  коштувати дуже дорого Україні.

“Але Україні це все буде дорого коштувати. Україна взяла на себе удар за всі помилки, які допустила демократія у світі за останні понад 20 років”, – наголошує один із колишніх керівників компанії “ЮКОС”.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 42-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com